Rhythm of Life en haar bemanning

           

Bemensing

Christien, Brabantse. Zeilt sinds 1978. Eerst in een kajuitschouw, later in steeds grotere kajuitzeiljachten. Specialiteit, als ze aan boord is,: Opkruisen, Marifoon, Op zoek naar de havenmeester en Sociale contacten. Zorgt aan boord behoudens voor het stuurwerk, onder meer voor de bevoorrading en de navigatie.

 

 

 

 

 

Diederique, Randstad. Zeilt al sinds 1965. Eerst in kleine bootjes, als, schipperse en instructrice in open boten en op de Gudsekop, een origineel ongemotoriseerd Skutsje. Vanaf 1978 samen met Christien in steeds grotere kajuitzeiljachten. Specialiteit: Plat voor de wind, Optimisme, Navigatie, Techniek. Ze zorgt aan boord naast een deel van de huishouding, voor onderhoud, zeilzetten en het manoeuvreren in de haven.

Voor niets gaat de zon op; onderweg schrijft Diederique, boeken en artikelen over avontuurlijk reizen, kinderboeken en -verhalen, columns en verzorgt ze de opmaak van de website. Diederique blogt over de reis en op de website van het blad Motorboot onze avonturen op binnenwater.

Op het land verzorgt ze presentaties, trainingen en workshops.

 

 

 

 

 

Op deze pagina rust auteursrecht; gebruik van delen alleen na toestemming van de auteur.